DaZo, zorgt aan huis

Verpleegkundige in de wijk Nieuw- Vennep e.o  tel: 0640925408

Thuiszorg aan huis

Werken vanuit je hart, zorg met aandacht, cliëntgerichte zorg , zorg naar wens, allemaal begrippen die mij erg aan het hart liggen en waar ik mijn missie van heb gemaakt. Als ZZP er in de wijk lever ik gecontracteerde zorg in Nieuw - Vennep en omgeving voor Zorg en Zekerheid, voor andere verzekeringen lever ik pgb zorg en ongecontracteerde zorg in overleg. Daarnaast zijn wij een team die ook terminale zorg thuis kunnen leveren. Wij zijn bijna aangesloten bij het netwerk palliatieve zorg  Midden en Zuid Kennemerland, Amstelland en Meerlanden


Team

Samen met 5 andere gouden zorgverleners, Maartje Cares, DMR Care, Angie Zorgt, JolandaKruismanZorgopMaat, ik ben onderdeel van Team Wijkzorg in de polder, borg ik de dagelijkse zorgbehoefte die u of uw naaste heeft. Wij werken samen met een wijkverpleegkundige, die de indicatiestelling maakt

Om bevoegd en bekwaam te blijven in diverse verpleegkundige handelingen, school ik regelmatig bij.